Få rådgivning om affaldssystemer - og spar tid og penge

Varig Teknik & Miljø A/S hjælper organisationer, institutioner og virksomheder til besparelser på energibudgettet med klimavenlige affaldsløsninger. 

Vi tilbyder:

  • Rådgivning om affaldsløsninger, der skåner miljø og budget
  • Salg og udlejning af maskiner  
  • Bortskafning af affald
  • Eftersyn og reparation af maskiner

Siden 1955 har vi hjulpet små og store virksomheder og organisationer til optimale affaldsløsninger. Virksomheden ejes i dag af Preben From Hansen, der driver Varig Teknik & Miljø A/S sammen med et team engagerede og dygtige medarbejdere.

Bestil et besøg af en fagmand – det betaler sig

I Varig Teknik & Miljø A/S er vi specialister i økonomisk og klimavenlig affaldshåndtering. Drivkraften er en stor interesse for teknik og optimering af affaldssystemer.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer nyt affaldssystem – eller optimering af den nuværende løsning.

Vi kommer gerne på rådgivningsbesøg på din virksomheds adresse. Sammen med dig ser vi på, hvordan affaldshåndteringen fungerer i dag. Vi kommer med vores løsningsforslag, og du får indblik i, hvad besparelsen forventes at ligge på.

Rådgivning er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Hvor meget kan din virksomhed spare?

Vi oplever tit, at kunder kan spare store beløb hvert eneste år ved at følge vores anbefalinger – og dertil kommer ofte mange sparede arbejdstimer.

Nogle kunder inddrager os som rådgivere allerede i byggeprocessen, så affaldssystemet integreres naturligt i byggeriet. Det sikrer, at alt fungerer som forventet, den dag byggeriet står klar til indflytning.

Sammen med jer finder vi frem til den rigtige løsning, hvad enten I foretrækker optimering af det nuværende affaldssystem eller en hel ny affaldsløsning.

Kontakt os i dag– og få en snak om bedre affaldssystemer.