Affaldshåndtering med grøn besparelse

Varig Teknik & Miljø A/S hjælper virksomheder, institutioner og organisationer, der ønsker besparelser på energibudgettet med miljøvenlig og nem affaldshåndtering.

Efter vores erfaring kan mange virksomheder spare penge på affaldshåndtering hvert eneste år – eller endda tjene penge på affald, der kan sælges til genbrug.

Vi tilbyder:

  • Rådgivning  om tidsbesparende, omkostningseffektiv affaldshåndtering
  • Salg, installation, eftersyn og reparation af specialtilpassede affaldssystemer og maskiner til affaldshåndtering 
  • Serviceløsninger – Vi tilbyder flere forskellige serviceaftaler

Virksomheden ejes af Preben From Hansen, der sammen med et team dedikerede og erfarne medarbejdere har stået bag grønne og tidsbesparende affaldsløsninger i en årrække.

Vi sikrer dig grøn affaldshåndtering efter reglerne

Du kan trygt henvende dig til os – vi har erfaring, materiel og lovkendskab til at sikre forsvarlig håndtering af affald. Vi påtager os også gerne bortskafning af kemisk affald, byggeaffald eller hospitalsaffald og andre specialopgaver. Blandt vore kunder er større indkøbscentre, genbrugspladser, håndværkervirksomheder, produktionsvirksomheder, medicinalvirksomheder og hospitaler.

Bestil rådgivning om affaldsløsninger, der sikrer besparelse

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Hvis du overvejer en ny og bedre affaldsløsning, tilbyder vi et rådgivningsbesøg, hvor vi kommer ud til virksomheden og ser på optimeringsmulighederne.

Det er uforpligtende at få besøg af en tekniker fra Varig Teknik & Miljø A/S,  – og mange kunder oplever store besparelser ved at følge vores anbefalinger.

Lej eller køb maskiner til netop din virksomheds behov

Varig Teknik & Miljø A/S forhandler og reparerer både nye og brugte maskiner af høj kvalitet: ballepressere – lifte – komprimatorer – containere – omlastestationer – rullekompaktorer m.m.

Vi er eneforhandlere i Danmark og Sverige af maskiner fra Husmann Umwelt-Technik GmbH, der internationalt anerkendes for den robuste og driftssikre kvalitet, som vi ønsker at tilbyde vores kunder.  Desuden forhandler vi brugte og nye maskiner af en række andre kvalitetsmærker.

Kontakt os i dag – vi sikrer dig grøn besparelse

I Varig Teknik & Miljø A/S lægger vi vægt på en serviceorienteret og fleksibel tilgang til kunderne – kun sådan kan vi hjælpe din virksomhed til grøn besparelse og nemmere hverdag.

Kontakt os for en snak om, hvordan din virksomhed får en varig løsning på affaldshåndtering, der gør hverdagen både grønnere, nemmere og billigere.